fbpx Skip to content
ördög lemezei

Bezárva kinyílni 2

Online webinárium

Megrendelem!

Webinárium II. felvonás

Hogyan teremtjük meg a poklot itt a Földön önmagunk számára?

Azt hisszük, hogy gondolataink, a saját gondolataink. Ugyanakkor, ha mélyebben megvizsgáljuk, rájöhetünk, hogy mindannyiunk fejében nagyon hasonló automatikus gondolati mintázatok peregnek le.

„Mi lesz akkor, ha…?”

Ez a gondolati minta elröpít bennünket a jövőbe, egy olyan területre, amelyre a jelen pillanatban nincs ráhatásunk. Ugyanakkor azonnal negatív érzéseket, aggódást, szorongást, félelmet ébreszt bennünk.

Ezek pedig hatnak a testünkre, sőt immunrendszerünkre is. Ez a mintázat a jelenlegi a vírushelyzetből is fakadó bizonytalan külső körülmények között még gyakrabban felmerül.
Ugyanakkor a külvilág negatívnak ítélt eseményei nélkül is képesek vagyunk megteremteni a stresszt saját fejünkben, saját gondolatainkkal. Ezt tesszük például gyakran kapcsolatainkban is, amikor az elménkben csücsülő kisördög egy másik lemezt tesz fel:

„Persze, hogy dühös vagyok, mert TE…!”

Ez a séma pedig pillanatokon belül, automatikusan aktiválja a „Kinek van igaza?” játszmát, amely egyenes út kapcsolataink poklába.

 

 

Hogyan alakíthatjuk át, hogyan változtathatjuk meg saját hozzáállásunkat, gondolatainkat?

Hogy kilépjünk tanult mintáinkból, szükségünk van arra, hogy rálássunk saját magunkra. Hogy hozzá tudjunk kapcsolódni úgynevezett önreflektív részünkhöz. Rálássunk saját gondolatainkra, érzéseinkre, testünk jelzéseire. Felismerjük azt, hogy hogyan vagyunk aktív részesei saját problémáink megteremtésének. Ha ezt felismertük, elfogadtuk, megvizsgáltuk, megértettük, lehetőségünk nyílik arra, hogy más utat válasszunk, kézbe vegyük és átalakítsuk jelen pillanatainkat, sorsunkat.
Webináriumunkon ezeket a zsákutcákat és megoldásokat vizsgáljuk meg nagyító alatt. Belső stabilitásunk oszlopait vesszük sorra. Hogyan változtassunk szemléletmódunkon? Milyen útjelzőtáblák vannak ehhez? Hogyan bánjunk saját energiáinkkal?

 

Gyere el webináriumunkra, hogy a kapcsolatod kertjében nyíló virágok, minden nehézség, kedvezőtlen külső körülmény ellenére a szeretetből, az intimitásból, az összetartozás élményéből fakadjanak.

A webinárium díja: 2.000 Ft

MEGRENDELEM!

Kedves Látogató!

 

Új érdeklődő vagy? Amennyiben párkapcsolati kurzusaink érdekelnek, azokat új weboldalunkon vásárolhatod meg. Kattints ide, és nézz szét a Szeretetkert oldalán.

Kurzust vásároltál? Ha korábban az Igen a nemek közt oldalunkon vásároltál kurzust ne aggódj! Kurzusod lejáratáig az Igen a nemek közt weboldal továbbra is elérhető marad. Amennyiben új kurzust vásárolnál, tekintsd meg új weboldalunkat, ahol még több érdekes tartalommal várunk téged!