fbpx Skip to content
vvv

Bezárva kinyílni

Ingyenes webinárium

Regisztrálok

Mentőöv a párkapcsolatoknak korona idején

Milyen virágok nyílnak korona idején a Ti kapcsolatotok kertjében?

A jelen válsághelyzet ránehezedik az emberi kapcsolatainkra is.

A bizonytalanságból, a félelemből, a szorongásból, az összezártságból fakadó stresszt, gyakran éppen a hozzánk legközelebb állókon vezetjük le. Mindez, még az egyébként jól működő kapcsolatot is megterhelheti.

Negatív érzéseink, pedig átalakulhatnak, például a félelemből, a bizalmatlanságból könnyen düh, harag éled, falakat emelve magunk, s életünk legfontosabb szereplői közé. Kapcsolatainkban megjelenik a hibáztatás, a számonkérés, a kioktatás, a minősítés, a másik önbecsülésének aláásása, s a romboló játszmák végtelen sora. Ezek pedig aláássák az összetartozás, az egység élményét. Az legfontosabb szükségleteinket. Az elfogadás, a szeretet, és egymás támogatásának igényét.

Nagyon fontos, hogy felismerjük ezt a lefelé ívelő spirált, s eszközeink legyenek egy másfajta működés, kommunikáció, és rendszer kialakításához.

Mentőöv a párkapcsolatoknak korona idején

A szeretet alapú, erőszakmentes kommunikáció alapjainak, szemléletének, és eszközeinek elsajátítása. Ahol szükségleteink kölcsönös tiszteletben tartására, kielégítésére törekszünk, miközben a törékeny kapcsolatot, mint egy kis élőlényt gondozzuk.

Hogyan tudjátok a szeretet alapú kommunikációt megőrízni akkor, amikor a másik mást szeretne?

Máshogy látja a dolgokat, a prioritásokat, a szerepeket, esetleg más értékekben gondolkodik?

Hogyan tudod a belső stabilitásodat megtartani, kezelni, átalakítani negatív érzéseidet?

Hogyan tudod átalakítani, kezelni a másik negatív érzéseit?

Hogyan tudtok egy kölcsönös megelégedéssel járó, építő párbeszédet kialakítani, úgyhogy mindketten elégedettek legyetek?

Hogy a tükörkép, amit a másiknak nyújtasz, az önbecsülése ne sérüljön, mégis legfontosabb szükségleteitek érvényesüljenek?

 

Gyere el webináriumunkra, hogy a kapcsolatod kertjében nyíló virágok, minden nehézség, kedvezőtlen külső körülmény ellenére a szeretetből, az intimitásból, az összetartozás élményéből fakadjanak.

A webinárium ingyenes, de regisztráció köteles

REGISZTRÁLOK!

Kedves Látogató!

 

Új érdeklődő vagy? Amennyiben párkapcsolati kurzusaink érdekelnek, azokat új weboldalunkon vásárolhatod meg. Kattints ide, és nézz szét a Szeretetkert oldalán.

Kurzust vásároltál? Ha korábban az Igen a nemek közt oldalunkon vásároltál kurzust ne aggódj! Kurzusod lejáratáig az Igen a nemek közt weboldal továbbra is elérhető marad. Amennyiben új kurzust vásárolnál, tekintsd meg új weboldalunkat, ahol még több érdekes tartalommal várunk téged!