fbpx
Skip to content
Konfliktuskezelés-2
14 tanuló
Milyen tükröt tartasz a párodnak?

Kinek ajánljuk?

Neked, abban az esetben, ha:
  • többet szeretnél megtudni önmagadról és a párodról
  • szeretnéd megtanulni kezelni a konfliktusokat
  • kíváncsi vagy, hogyan őrizhető meg a belső stabilitás
  • szeretnéd tudni, mit tegyél, ha megcsaltak
Milyen tükröt tartasz a párodnak-2

Mit ad a program?

  • A legtöbb párkapcsolatban néhány év után gyakran megindul egyfajta eltávolodás egymástól. A szerelem vibráló energiája elhalványul. Különösen gyakran fordul elő ez az átrendeződés gyermekek születése után, amikor a „női részünk” fölé kerekedik az „anyai részünk”.
  • A program segítséget nyújt abban, hogy hogyan tudjuk a felmerülő problémákat, konfliktusokat úgy kezelni, hogy közben a szeretetkapcsolatot ne romboljuk. Hogyan érvényesítsük saját elképzeléseinket, szükségleteinket. Mit tegyünk és mit ne tegyünk a kapcsolat megőrzéséhez?
Konfliktuskezelés-2
almafa

Mit tartalmaz a kurzus?

  • Kurzusunk egy zárt, regisztrációhoz kötött online felületen keresztül elérhető, amelyben bármennyiszer megnézheted a videókat.
  • Kurzusunk 4 héten keresztül tart, mely során folyamatosan újabb videók lesznek elérhetőek számodra.
  • A videóleckék mellett egy tesztet is küldünk számodra, melyből kiderítheted, “Milyen viszonyban vagy önmagaddal?”
  • A videókban bemutatott jeleneteket Magyarországon közismert színészek adják elő, ezzel könnyen emészthető formát adva a tartalomnak.

4.900 FtMegveszem!

Kurzusunk tartalmából

1. téma

Konfliktuskezelés

Minden emberi kapcsolatban törvényszerű, hogy máshogy látunk dolgokat, máshogy működünk és különböző dolgokat szeretnénk. Vajon hogyan lehet erről úgy beszélnünk, hogy egyszerre érvényesítsük az érdekeinket és közben a kapcsolatunkban levő pozitív érzés, melegség, intimitás megmaradjon? Ebben a fejezetben megnézzük, hogy hogyan szoktuk elrontani érdekeink érvényesítését és hogyan tudjuk pozitívan érvényre juttatni elképzeléseinket, hogy a kapcsolat ne sérüljön. A kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon. 

4.900 FtMegveszem!

Oktató

pszichiáter, párkapcsolati kommunikációval foglalkozó szakértő, tréner, senior coach (Európai Mentoring és coaching Szövetsége által akkreditált) több mint 20 éves tapasztalattal, terápiákkal, párkapcsolati és egyéni coachingokkal Párkapcsolati szakértő a Meglepetés című újságban Az Igen a Nemek közt alapítója, mely párkapcsolati kurzusokat indít, improvizációs színházi játékot(Patália a Tháliában) és egy játékos párkapcsolati szabaduló szobát vezetett be www.igenanemekkozt.hu
4.900Ft