fbpx
Skip to content
Patália 1. rész
41 tanuló

2.800 FtMegveszem!

Társas-játék a boldog kapcsolatokért (színházi előadás 35 percben)
Játékos önismeret/ emberismeret
Te hova tartozol? Milyen a párod?
„Ha a másik nem úgy viselkedik, ahogy szeretnéd,
még nem azt jelenti, hogy nem szeret”

A Patália improvizációs társasjáték, az emberi kapcsolatokhoz, a boldog párkapcsolatokhoz.

2019/2020-ban rögzített Patália a Tháliában előadásainknak online változatát is elérhetővé tesszük, egy-két hetente egy-egy újabb epizóddal.

A vásárlások árának 50%-át a Heim Pál Kórház Gyermekneurológia Alapítványának utaljuk át.

50%-át pedig újabb családi, párkapcsolati játékos oktatófilmek elkészítésére fordítjuk.

Egy-egy pszichológiai modell bemutatását követően, játékos keretek között görbe tükröt tartunk a nézők számára, melyben bemutatjuk, hogyan viselkedünk, reagálunk a hétköznapok során.

Hogyan kerülünk zsákutcákba, milyen játszmákba bonyolódunk. A felismerés, az önmagunkra ismerés mellett egy-egy előadásban konkrét megoldást is nyújtunk. Másfajta kommunikációval, hogyan tudunk építő módon reagálni. Hogyan tudjuk érzéseinket, szükségleteinket úgy kifejezni, hogy a másik valóban meghallja, és mindez ne rombolja a kapcsolatot. Hogy a lehető legnagyobb eséllyel elérjük azt, amit szeretnénk, a kapcsolat megőrzését, és ugyanakkor a legbelsőbb szükségleteink kielégítését szeretetkapcsolatainkban.

A Patália első részében egy olyan DISC nevű színes rendszerrel játszunk, amelyben megismerheti a néző magát a rendszert, a különböző típusokat. Felismerheti saját magát is, valamint azt is, hogy melyik típus, milyen módon reagál konfliktushelyzetben, és az egyes típusok között milyen problémák jelenhetnek meg. Élmény szórakozás, játék és közben önismereti fejlődés.

Oktató

pszichiáter, párkapcsolati kommunikációval foglalkozó szakértő, tréner, senior coach (Európai Mentoring és coaching Szövetsége által akkreditált) több mint 20 éves tapasztalattal, terápiákkal, párkapcsolati és egyéni coachingokkal Párkapcsolati szakértő a Meglepetés című újságban Az Igen a Nemek közt alapítója, mely párkapcsolati kurzusokat indít, improvizációs színházi játékot(Patália a Tháliában) és egy játékos párkapcsolati szabaduló szobát vezetett be www.igenanemekkozt.hu
2.800Ft