fbpx
Skip to content
Patália 1. rész
21 tanuló

2.800 FtMegveszem!

Társasjáték a boldog kapcsolatokért (színházi előadás 50 percben)
A tartós kapcsolat egyik legfontosabb alapja a kommunikáció
Vajon hogyan mondjam, ha valamivel nem értek egyet?
Amikor a viták során számonkérünk, kioktatunk, minősítünk, cinikusak vagyunk, azzal romboljuk magát a kapcsolatot, az intimitást.
Ehhez szeretnénk más mintát, útjelzőtáblákat adni. Önmagunk, és a másik mélyebb megértéséhez, konfliktusok során erőszakmentes kezeléséhez.

Patália improvizációs társasjáték, az emberi kapcsolatokhoz, a boldog párkapcsolathoz

2019/2020-ban rögzített Patália a Tháliában előadásaink online változatát is elérhetővé tesszük egy-egy újabb epizóddal.

A Patália 2. rész vásárlási árából 25%-ot a Heim Pál Kórház Gyermekneurológia Alapítványának utalunk át.

A többit pedig újabb párkapcsolati, játékos oktatófilmek forgatására fordítjuk.

Ebben a részben Marshall Rosenberg sakál-zsiráf modelljével játszunk. Botladozva megtéve az első lépéseket szavainkkal a szívünk felé.

Mi történik velünk a kapcsolatainkban? Miért végződik a házasságok csaknem fele válással?
Hova tűnik a vágy? Hogyan veszítjük el egymást?

Virginia Satír, családterapeuta azt mondja, hogy a párkapcsolatoknak 4 meghatározó alappillére van. Ezek közül az egyik a kommunikáció. Ezzel játszunk ebben az előadásban.
Ugyanis nem az a problémánk, hogy máshogy gondolkodunk, mások a viselkedési szokásaink,
hanem az, ahogy ezt kezeljük. Amikor egy probléma, konfliktus ékelődik közénk, ahelyett, hogy ezt lebontanánk, még nagyobb hegyet építünk. A vitákban romboljuk a másik önbecsülését, s ezzel a törékeny kincset, magát a kapcsolatot is.

Játékosan mutatjuk be görbetükrön át saját magunkat, sakál világunkat. Valamint azt is, hogyan lehet, ugyan botladozva, de mégis egymás felé tenni lépéseket egy másfajta kommunikációval. Félúton a zsiráf felé az esélyét teremtjük meg annak, hogy a kapcsolatban közénk ékelődő hegyet közösen lebontsuk.

Oktató

pszichiáter, párkapcsolati kommunikációval foglalkozó szakértő, tréner, senior coach (Európai Mentoring és coaching Szövetsége által akkreditált) több mint 20 éves tapasztalattal, terápiákkal, párkapcsolati és egyéni coachingokkal Párkapcsolati szakértő a Meglepetés című újságban Az Igen a Nemek közt alapítója, mely párkapcsolati kurzusokat indít, improvizációs színházi játékot(Patália a Tháliában) és egy játékos párkapcsolati szabaduló szobát vezetett be www.igenanemekkozt.hu
2.800Ft

1 tanfolyam (2.800 Ft)