fbpx Skip to content

Pályázati tájékoztató

nkfi-alap

Kedvezményezett neve: TOLERANCE-TRAINING Oktatási és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Online oktatási tananyag és metodika kialakítása

Projekt azonosító száma: 2020-1.1.1-KKV-START-2021-00379

Szerződött támogatás összege: 19 999 800 Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 60 %

A projekt tartalmának bemutatása

Projektünk célja új magas szintű képzési technológiák bevezetése, mely keretében ötvözni tudjuk az élő, a konzerv, az online és a személyes oktatási szinteket. A tevékenységünk során szerzett tapasztalatokkal olyan metodikai rendszert alakítunk ki, amely segítségével a képzések és az általuk átadott szemléletmódok eredményeképpen jelentős hatékonyságnövelést érhetünk el a partnereink belső kommunikációs rendszereiben.

A projekt keretében a fejlesztéshez szükséges film- és animációgyártás, a szükséges külső szakember bevonása, valamint a tananyag fejlesztési időszakra eső munkabérek finanszírozása történik. A fejlesztés 2021. év májusában indult el a cég berkein belül saját fejlesztő kollégákkal, továbbá az film- és animáció készítő külsős szakértő bevonásával. A TOLERANCE-TRAINING Kft. életében ez a bevezetésre kerülő képzési forma innovációt jelent, hiszen tevékenységünk jövedelmezősége, hatékonysága javul. Az új oktatási technológia piaci bevezetése várhatóan növeli a versenyképességünk.

A Projekt megvalósítási időszakának kezdő időpontja: 2021. év 05. hó 01. nap

A Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2022. év 08. hó 31. nap

Kedves Látogató!

 

Új érdeklődő vagy? Amennyiben párkapcsolati kurzusaink érdekelnek, azokat új weboldalunkon vásárolhatod meg. Kattints ide, és nézz szét a Szeretetkert oldalán.

Kurzust vásároltál? Ha korábban az Igen a nemek közt oldalunkon vásároltál kurzust ne aggódj! Kurzusod lejáratáig az Igen a nemek közt weboldal továbbra is elérhető marad. Amennyiben új kurzust vásárolnál, tekintsd meg új weboldalunkat, ahol még több érdekes tartalommal várunk téged!