fbpx Skip to content

Szeretetkert kártyajáték

A kapcsolatok elmélyítéséhez, a másik, és önmagunk mélyebb megismeréséhez.

szeretetkert-logo

KÉRDÉS VAGY KÉRÉS?

„A játszótársam mond akarsz-e lenni?”

– Kosztolányi

Hogyan kerüljük közelebb egymáshoz? Hogyan tudhatunk meg többet egymásról?

A Szeretetkert kártyajáték lehetőség arra, hogy kérdésekkel és kérésekkel egymást és a kapcsolatotok különböző területeit mélyebben vagy eddig ismeretlen aspektusból is játékosan feltérképezzétek.

A kártyacsomag ára:
12.600 Ft helyett most csak

9.600 Ft (+szállítás)

hero-kartya

Videó a kártyáról

Hamarosan megtekinthető…

video-a-kartyarol
kártyák árnyékban

Miért jó a „Kérdés vagy kérés” kártyacsomag?

A kártyák a párkapcsolat különböző területeit térképezik fel. Lehetőséget biztosítanak arra, hogy a rejtett területeket, a „szőnyeg alá” söpört részeket is átbeszéljétek a kártyák segítségével. Mélyíthető a kapcsolatban az intimitásszint, a közelség, egymás megismerése.

Hogy működnek a kártyán található kérdések és kérések?

A pár egyik tagja kártyát húz és megkérdezi, hogy: „Kérdés vagy kérés?”. Ha a másik a kérdést választja, fontos az őszinteség és a konkrét válasz. Ha pedig a kérést, akkor egyfajta kötelezettséget vállal a teljesítésére. Persze megbeszélhetitek, hogy 10 húzásból egy-egy válasznál lehet passzolni.

kártyák asztalon

Mit tartalmaz a csomag?

A Szeretetkert kártya útmutatót nyújt a konstruktív kommunikációhoz és segít a kapcsolatod különböző területeihez építő kérdéseket és kéréseket feltenni a párodnak játékos formában. Mindezt 278 különböző kártya segítségével teszi, melyeket a Szeretetkert (azaz metafórikusan a kapcsolatotok) különböző területéihez tartoznak.

szeretetkert-kartya-ikon

278 Szeretetkert
kártyát

egyedi-illusztracio-ikon

Egyedi
illusztrációkat

parkapcsolat-kerdesek-ikon

Párkapcsolatot építő
kérdéseket/kéréseket

sziklakert-kartya-01
sziklakert-kartya-02

„Konfliktusaink kezeléséhez mindannyian meg tudunk tanulni másfajta mintákat, viselkedési formákat is. Ehhez az első lépés az, hogy kapjuk rajta magunkat, ha romboló módon kommunikálunk, ha a sziklakertben sérüléseket okozunk egymásnak. A második: vegyük észre, hogy milyen eszközt használunk hozzá, vagyis mivel rombolunk. A harmadik: tanuljuk meg, hogyan lehet valamit másképp mondani, miként tudjuk a kapcsolatunkban úgy érvényre juttatni az elképzeléseinket és érdekeinket, hogy a szükségleteinket is kielégítsük, ugyanakkor a másik érzéseit, határait és önbecsülését is tiszteletben tartsuk.”

– részlet Dr. Piczkó Katalin: Szeretetkert című könyvéből

„Ebben a tóban a tükörképünket látjuk, önmagunkat a másik visszajelzésein keresztül. Mi milyen tükörképet nyújtunk a másiknak? Mennyire érzi magát tőlünk igazán férfinak vagy nőnek? Milyen számára nap mint nap belenézni ebbe a tükörbe? Mennyire építjük vagy romboljuk az önbecsülését? A szavainkkal felemeljük, vagy éppen ellenkezőleg, lehúzzuk őt? Különösen a konfliktusos helyzetekben olyan hamar elveszítjük a tisztánlátásunkat, és elfelejtjük, hogy a kerti tó felszíne az egyik legnagyobb kincs, hogy olyan tükröt nyújtsunk a másiknak, amelybe jólesik naponta beletekintenie.”

– részlet Dr. Piczkó Katalin: Szeretetkert című könyvéből

to-kartya-01
to-kartya-02

Néha nehezen tudtok beszélgetni egymással?

A Szeretetkert kártyajáték azon túl, hogy inspirálja a mélyebb és játékosabb kapcsolódást egymáshoz, segít abban, hogy hogyan tudtok jobban kérdezni, valamint építő jellegű módón kérni egymástól. Neked mindössze annyi a teendőd, hogy a párodra hangolódj és élvezzétek az együtt töltött minőségi időt.

Rendeld meg még most, mert korlátozott számban érhető el!

A kártyacsomag ára:

12.600 Ft helyett most csak

9.600 Ft (+szállítás)

szeretetkert-sokkartya

Vásárlók kérdezték

A vásárlás előtt felmerülő kérdésekre találod itt a válaszokat!

Hamarosan megjelenik a Szeretetkert applikáció

A könyv és a kártyajáték csomagunk olyan újdonsággal bővül, amely egyedülálló lehetőség a párkapcsolat feltérképezésére Egyszerre élvezetes, játékos ugyanakkor pszichológus szakemberek, párkapcsolati szakértők által összeállított program, amely konkrét, praktikus tanácsokkal a változáshoz.

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj az applikáció megjelenéséről, kipróbálásáról.

szeretetkert-app-desktop