fbpx

Tanfolyam 20210520

Patália a Tháliában 2. rész

Patália 1. rész

2.800 FtMegveszem!

Társasjáték a boldog kapcsolatokért (színházi előadás 50 percben)
A tartós kapcsolat egyik legfontosabb alapja a kommunikáció
Vajon hogyan mondjam, ha valamivel nem értek egyet?
Amikor a viták során számonkérünk, kioktatunk, minősítünk, cinikusak vagyunk, azzal romboljuk magát a kapcsolatot, az intimitást.
Ehhez szeretnénk más mintát, útjelzőtáblákat adni. Önmagunk, és a másik mélyebb megértéséhez, konfliktusok során erőszakmentes kezeléséhez.

Patália improvizációs társasjáték, az emberi kapcsolatokhoz, a boldog párkapcsolathoz

2019/2020-ban rögzített Patália a Tháliában előadásaink online változatát is elérhetővé tesszük egy-egy újabb epizóddal.

A Patália 2. rész vásárlási árából 25%-ot a Heim Pál Kórház Gyermekneurológia Alapítványának utalunk át.

A többit pedig újabb párkapcsolati, játékos oktatófilmek forgatására fordítjuk.

Ebben a részben Marshall Rosenberg sakál-zsiráf modelljével játszunk. Botladozva megtéve az első lépéseket szavainkkal a szívünk felé.

Mi történik velünk a kapcsolatainkban? Miért végződik a házasságok csaknem fele válással?
Hova tűnik a vágy? Hogyan veszítjük el egymást?

Virginia Satír, családterapeuta azt mondja, hogy a párkapcsolatoknak 4 meghatározó alappillére van. Ezek közül az egyik a kommunikáció. Ezzel játszunk ebben az előadásban.
Ugyanis nem az a problémánk, hogy máshogy gondolkodunk, mások a viselkedési szokásaink,
hanem az, ahogy ezt kezeljük. Amikor egy probléma, konfliktus ékelődik közénk, ahelyett, hogy ezt lebontanánk, még nagyobb hegyet építünk. A vitákban romboljuk a másik önbecsülését, s ezzel a törékeny kincset, magát a kapcsolatot is.

Játékosan mutatjuk be görbetükrön át saját magunkat, sakál világunkat. Valamint azt is, hogyan lehet, ugyan botladozva, de mégis egymás felé tenni lépéseket egy másfajta kommunikációval. Félúton a zsiráf felé az esélyét teremtjük meg annak, hogy a kapcsolatban közénk ékelődő hegyet közösen lebontsuk.

Kedves Látogató!

 

Új érdeklődő vagy? Amennyiben párkapcsolati kurzusaink érdekelnek, azokat új weboldalunkon vásárolhatod meg. Kattints ide, és nézz szét a Szeretetkert oldalán.

Kurzust vásároltál? Ha korábban az Igen a nemek közt oldalunkon vásároltál kurzust ne aggódj! Kurzusod lejáratáig az Igen a nemek közt weboldal továbbra is elérhető marad. Amennyiben új kurzust vásárolnál, tekintsd meg új weboldalunkat, ahol még több érdekes tartalommal várunk téged!